Kartais paruošta vištienos krūtinėlė būna pernelyg sausa.

REKLAMA

Būtent todėl siūlome išbandyti šį receptą: vištienos kepsneliai bus skanūs, traškūs ir sultingi.

Jums reikės:

REKLAMA
  • 2 vištienos krūtinėlių
  • 2 kiaušinių
  • 30 g druskos
  • 10 g maltų juodųjų pipirų
  • 15 g rūkytos paprikos miltelių
  • 1 valg. š. sojos padažo
  • 1 valg. š. alyvuogių aliejaus
  • 120 g kieto sūrio
  • 2 š.  džiūvėsėlių

Kaip gaminti?

REKLAMA

Nuplaukite vištienos krūtinėlę.

REKLAMA

Supjaustykite plonomis juostelėmis.

Įdėkite į gilų dubenį.

REKLAMA

Įberkite druskos, pipirų ir paprikos miltelių.

Supilkite sojų padažą ir alyvuogių aliejų.

REKLAMA

Gerai išmaišykite, kad vištienos gabaliukai pasidengtų šiuo mišiniu.

REKLAMA

Atskirame dubenyje smulkia tarka sutarkuokite sūrį.

REKLAMA

Sumaišykite su džiūvėsėliais.

REKLAMA

Įberkite šiek tiek paprikos miltelių  ir išmaišykite.

REKLAMA

Į antrąjį dubenį įmuškite kiaušinius ir išplakite šakute.

Kiekvieną vištienos juostelę paeiliui dėkite į kiaušinį.

REKLAMA

Išvoliokite džiūvėsėlių ir sūrio mišinyje.

Išklokite skardą kepimo popieriumi ir ant jo vieną prie kitos sudėkite vištienos lazdeles.

REKLAMA

Kepkite iki 180°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 15 minučių.

REKLAMA

Vištienos lazdelės tinka kaip pagrindinis patiekalas su garnyru, ar kaip atskiras užkandis su padažu.

Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].