Tai vienas populiariausių vištienos ruošimo būdų

REKLAMA

Sudedamosios dalys:

  • Vištiena (geriausiai tinka šlaunelių mėsa) – 1 kg
  • Bulvės – 6-7 vienetai
  • Augalinis aliejus – 4-5 valgomieji šaukštai
  • Juodieji arba raudonieji pipirai
  • Druska – pagal skonį
  • Česnakai – 3-4 skiltelės

Paruošimas:

REKLAMA
  1. Sumaišykite aliejų, pipirus, druską ir smulkintus česnakus.
  2. Šiuo mišiniu įtrinkite vištienos krūtinėlę arba šlaunelių mėsą.
  3. Nuluptas bulves supjaustykite griežinėliais.
  4. Taip pat česnakų mišinį gerai paskirstykite ant bulvių griežinėlių.
  5. Viską sudėkite į kepimui skirtą rankovę.
  6. Kepkite 180°C temperatūroje apie valandą.
  7. Gero apetito!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].