Tai – labai skanūs bulviniai blynai, kuriuos bus tikrai paprasta paruošti.

REKLAMA

Jums reikės:

  • 1,3 kg bulvių
  • 1 svogūno
  • 1/2 morkos
  • 240 ml augalinio aliejaus
  • 350 g maltos mėsos
  • 4 kiaušinių
  • druskos
  • maltų juodųjų pipirų
  • 30-40 g petražolių
  • 3-4 valg. š. miltų

Kaip gaminti?

REKLAMA

Į puodą suberkite neskustas bulves ir užpilkite vandeniu.

Išvirkite bulves ir 3 kiaušinius.

REKLAMA

Išvirtas bulves nulupkite ir sutrinkite.

REKLAMA

Palaukite, kol atvės.

REKLAMA

Į keptuvę įpilkite 40 ml aliejaus.

REKLAMA

Įdėkite pusę tarkuotos morkos ir susmulkintą svogūną.

Kepkite daržoves iki auksinės spalvos.

REKLAMA

Sudėkite maltą mėsą ir išmaišykite.

REKLAMA

Virtus kiaušinius supjaustykite kubeliais.

Mėsos mišinį pasūdykite, pabarstykite maltais juodaisiais pipirais.

REKLAMA

Įdėkite smulkintus kiaušinius ir išmaišykite.

REKLAMA

Kepkite 2 minutes ir palaukite, kol atvės.

Į bulvių masę suberkite susmulkintas petražoles.

REKLAMA

Įmuškite kiaušinį ir įberkite miltų.

REKLAMA

Sumaišykite šaukštu.

Įberkite druskos ir  išminkykite tešlą.

REKLAMA

Formuokite blynus, įdėkite įdaro ir užlankstykite kraštus.

REKLAMA

Keptuvėje įkaitinkite 200 ml aliejaus ir sudėkite blynus.

REKLAMA

Kepkite juos iš abiejų pusių iki rusvos spalvos.

REKLAMA

Štai ir viskas – galite patiekti.

REKLAMA

Skanaus!

Pamokėlė vaizdo įraše:

REKLAMA

 

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].