Ingredientai

  • Varškė – 400 g
  • Kiaušiniai – 3 vnt.
  • Mandarinai – 2–3 vnt.
  • Cukrus – 150 g
  • Manų kruopos – 8 šaukštai
  • Avižiniai dribsniai – 3 šaukštai
  • Kepimo milteliai – 2 šaukšteliai
  • Vanilinas – 1 šaukštelis (nubrauktas)
  • Miltai ir sviestas skardai ištepti

Gaminimo eiga

Sutrupinkite varškę, tada supilkite cukrų ir kiaušinius, išmaišykite iki vientisos masės.

REKLAMA

Suberkite manų kruopas, kepimo miltelius, vaniliną ir avižinius dribsnius. Gerai išmaišykite. Leiskite manų kruopoms išbrinkti apie 15 minučių.

Mandarinų žievelę sutarkuokite su labai smulkia trintuve.

Mandarinus supjaustykite griežinėliais, nulupkite baltą dalį. Į varškės masę suberkite taškuotą žievelę ir mandarinus, išmaišykite.

Kepimo formą ištepkite sviestu ir pabarstykite miltais. Varškės masę supilkite į formą ir kepkite 180°C temperatūroje 40–45 min.

REKLAMA

Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].