Šiuos pyragėlius kepu du kartus per savaitę, nes mano vaikai juos labai mėgsta. Paruošti šiuos pyragėlius yra labai paprasta, o jų skonis tikrai maloniai nustebina!

REKLAMA

Jums reikės:

  • 200 g varškės
  • 70 g sviesto
  • žiupsnelio druskos
  • 1/2 arb. š. kepimo sodos
  • obuolių acto
  • 150 g kvietinių miltų
  • 50 g cukraus
  • cukraus pudros

Kaip gaminti?

REKLAMA

Į dubenį sudėkite varškę ir minkštą sviestą.

REKLAMA

Pabarstykite žiupsneliu druskos ir išmaišykite šaukštu.

Į nedidelį dubenį su soda įpilkite šiek tiek acto. Išmaišykite.

REKLAMA

Sodą su actu supilkite į ruošiamą tešlą ir išmaišykite.

REKLAMA

Suberkite miltus ir išmaišykite.

Rankomis minkykite vientisą tešlą.

REKLAMA

Uždenkite dubenį ir valandą palaikykite šaldytuve.

REKLAMA

Ant miltais pabarstyto paviršiaus iškočiokite tešlą į didelį apskritimą.

Pabarstykite cukrumi. Iškočiokite.

REKLAMA

Tešlos apskritimą padalinkite į 24 dalis.

REKLAMA

Tešlos gabaliukus susukite į ritinėlius.

REKLAMA

Dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos.

Kepkite 20 minučių 180°C temperatūroje.

REKLAMA

Pabarstykite cukraus pudra ir galite patiekti.

REKLAMA

Skanaus!

Pamokėlė vaizdo įraše:

REKLAMA

 

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].