Jums reikės:
REKLAMA
- 6 nedidelių lavašų
- 50 g sviesto
- Druskos (pagal skonį)
- Mėgstamų prieskonių
- 1 svogūno
- 200 g varškės sūrio
- 300 g šviežių pievagrybių
Kaip gaminti?
- Smulkiai supjaustykite svogūną ir grybus, pakepinkite nedideliame kiekyje augalinio aliejaus iki auksinės spalvos. Pasūdykite, įberkite prieskonių, išmaišykite ir atvėsinkite. Suberkite smulkintą sūrį ir išmaišykite.
- Ant lavašų paskirstykite įdarą, susukite į ritinius, supjaustykite maždaug 10 cm gabalėliais ir sudėkite ant kepimo skardos.
- Aptepkite sviestu.
- Kepkite 200°C temperatūroje 15 minučių.
Skanaus!
REKLAMA
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu info@zinoti.lt.