Bulvės iš tiesų gali būti vadinamos nacionalinėmis daržovėmis, bet visada gaminame jas tai pat! Bulvių košės, skrudintos, troškintos ar keptos.

REKLAMA

Kada nors bandėte kepti bulves  rankovėje? Užsirašykite naują idėją, kuri paįvairins dienos meniu!

REKLAMA

Pagrindinis receptas

1 kg bulvių
3-4 skiltelės česnako
3 šaukštai. augalinis aliejus
pagal skonį – juodieji pipirai.

REKLAMA

Paruošimas

1. Nuplaukite ir išvalykite bulves. Jei turite šviežių bulvių, kepkite su žieve. Supjaustykite dideles bulves į ketvirčius.

REKLAMA

2. Perspauskite česnaką per spaustuvą arba smulkiai supjaustykite.

REKLAMA

3. Įdėkite į dubenį bulves, česnakus, aliejų ir prieskonius. Gerai išmaišykite.

REKLAMA

4. Paruoškite rankovę ir sudėkite į ją bulves.

REKLAMA

5. Įdėkite maišelį ant kepimo skardos. Kepkite 180-200 laipsnių temperatūroje 40-60 minučių.

REKLAMA

Plius rankovėje kepti bulves paprasčiau, po jos orkaitėje nėra purslų ir riebių dėmių. Maisto gaminimas yra malonumas! Ir gaunasi labai skanus patiekalas!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].