Jums reikės:

REKLAMA
  • 1 kiaušinio
  • 100 g sviesto
  • 100 g cukraus
  • 1,25 stiklinės miltų
  • 0,5 šaukštelio gesintos sodos

Kaip gaminti?

  1. Kiaušinį išplakite su cukrumi, įdėkite minkšto sviesto ir gesintos sodos.
  2. Suberkite miltus ir rankomis minkykite tešlą.
  3. Suvyniokite į maistinę plėvelę ir pusvalandį palaikykite šaldytuve.
  4. Iškočiokite tešlą 5-7 mm storio sluoksniu.
  5. Stikline išpjaukite sausainius, viršų pabarstykite cukrumi.
  6. Išdėliokite ant kepimo skardos, padengtos kepimo popieriumi.  Kepkite 180°C temperatūroje, kol sausainiai taps auksinės  spalvos.

Skanaus!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].