Galvojate, kokius užkandžius gaminti šventėms? Būtinai kepkite lašišą! Patikėkite, šis užkandis tikrai patiks visai šeimai!
REKLAMA
Ingredientai:
- Lašiša – 500 g
- Bazilikas – 1 arbatinis šaukštelis
- Citrina – 1 vnt.
REKLAMA
Gaminimas:
Lašišos filė padarykite gilius pjūvius per visą paviršių, kaip žemiau esančioje nuotraukoje.
REKLAMA
Apibarstykite žuvį druska, baziliku ir apšlakstykite citrinos sultimis. Žuvį dėkite į kepimo formą ir kepkite 200 laipsnių temperatūroje 20 minučių.
REKLAMA
Tada išimame formą iš orkaitės ir šakute sutrinkite lašišą į smulkius gabalėlius. Atvėsinkite ir patiekite su lydytu sūriu ir skrebučiais. Skanaus!
REKLAMA
REKLAMA
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu info@zinoti.lt.