Mūsų šeimoje šis kreminis desertas yra labai mėgstamas. Jis tikrai labai skanus, o paruošimui netenka sugaišti daug laiko!

REKLAMA

Jums reikės:

Tešlai:

REKLAMA
  • 6 kiaušinių
  • 6 valg. š. cukraus
  • 5 valg. š. kvietinių miltų
  • 1 valg. š. nesaldintos kakavos miltelių
  • 1 arb. š. kepimo miltelių

Kremui:

  • 1 pakelio vanilinio pudingo
  • 250 ml vyšnių sulčių
  • 100 ml vandens
  • 250 g sviesto
  • 200 g cukraus
  • Vyšnių be kauliukų

Pyrago viršui:

REKLAMA
  • Plaktos grietinėlės
  • Šokolado drožlių
  • Kakavos miltelių
  • Vyšnių

Kaip gaminti?

Atskirkite baltymus nuo trynių.

REKLAMA

Kiaušinių trynius išplakite su cukrumi.

Suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir kakavos milteliais.

REKLAMA

Išplakite kiaušinių baltymus ir įmaišykite į tešlą.

REKLAMA

Tešlą sluoksniuokite ant kepimo popieriumi išklotos 30 x 35 cm kepimo skardos.

Kepkite 170 laipsnių temperatūroje 20 minučių. Patikrinkite dantų krapštuku, ar pyragas iškepęs.

REKLAMA

Vanilinį pudingą išplakite su vyšnių sultimis ir vandeniu.

REKLAMA

Sviestą išplakite su cukrumi ir įmaišykite į kremą.

REKLAMA

Įmaišykite vyšnias (kiekį pasirinkite pagal skonį).

Sluoksniuokite paruoštą kremą ant pyrago.

REKLAMA

Papuoškite plakta grietinėle, šokolado drožlėmis, kakavos milteliais ir vyšniomis.

Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].