Neįtikėtinai skanūs ir trapūs šokoladiniai sausainiai. Išbandykite receptą!

Patikėkite, šie sausainiai jums tikrai labai patiks! Kviečiame išbandyti šį receptą kuo greičiau, kad galėtumėte pasimėgauti nuostabiu šokoladiniu skoniu.

REKLAMA

Ingredientai:

Velykų boba

REKLAMA
  • miltai – 320 g;
  • kepimo milteliai – 1 arbatinis šaukštelis;
  • sviestas arba margarinas – 125 g;
  • augalinis aliejus (bekvapis) – 60 ml;
  • granuliuotas cukrus – 110 g;
  • druska – žiupsnelis;
  • kakava – pagal poreikį;
  • kiaušinis – 1 vnt.

Gaminimas:

Kambario temperatūros sviestą, cukrų, druską, augalinį aliejų ir kiaušinį sutrinkite iki vientisos masės. Tada suberkite persijotus miltus, sumaišytus su kepimo ir kakavos milteliais.

REKLAMA

Minkykite tešlą. Galiausiai paimkite nedidelius tešlos gabalėlius, formuokite graikinio riešuto dydžio rutuliukus, paspauskite juos, kad būtų plokštesni. Sudėkite sausainius ant kepimo popieriumi padengtos skardos. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje, kol sausainiai paruduos. Skanaus!

sausainiai

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].