Ką daryti, kad sūrio pyragas visada pavyktų?

REKLAMA

Tą gali užtikrinti vienas ingredientas.

Būtent dėl jo tešla visada pakyla ir nesukrenta.

REKLAMA

Šis sūrio pyragas yra toks skanus, kad jam tikrai sunku atsispirti.

REKLAMA

Sūrio pyragai šiuo metu yra ypač populiarūs.

Švelnus aksominis skonis turi tikrai daug gerbėjų.

REKLAMA

Gurmanai tai labai vertina, nes sūrio pyragą galima paruošti įvairiais būdais.

REKLAMA

Šį skanėstą galima kas kartą atrasti iš naujo, nes jis dera su šokoladu, razinomis, vaisiais ar kitais priedais.

REKLAMA

Vis dėlto, kartais sūrio pyragas sukrenta.

Kartą taip nutiko ir man, tačiau vėliau sužinojau šį receptą, kurį rekomenduoju išbandyti.

REKLAMA

Pasirodo, sėkmės paslaptis slypi manų kruopose.

REKLAMA

Jums reikės:

Tešlai:

REKLAMA
  • 1,5 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 kiaušinio
  • 1/2 stiklinės granuliuoto cukraus
  • 1 arb. š. kepimo miltelių
  • 1/2 stiklinės augalinio aliejaus
  • 2 valg. š. grietinės
  • druskos

Varškės mišiniui:

  • 1 kg varškės
  • 3 kiaušinių
  • 1 pakuotės pudingo miltelių
  • 1 stiklinės granuliuoto cukraus
  • 1/2 stiklinės pieno
  • 1/2 stiklinės manų kruopų
  • razinų

Kaip gaminti?

REKLAMA

Į dubenį suberkite miltus.

REKLAMA

Įmuškite kiaušinius.

Supilkite aliejų.

REKLAMA

Suberkite kepimo miltelius ir cukrų.

Įdėkite grietinės.

REKLAMA

Viską gerai išmaišykite.

REKLAMA

Didesnę tešlos dalį supilkite ant kepimo skardos.

Mažesnę tešlos dalį atidėkite į šalį ir naudokite pyrago viršui.

REKLAMA

Paruoškite varškės mišinį: į dubenį įmuškite kiaušinius ir suberkite cukrų.

Supilkite pieną, suberkite manų kruopas ir pudingo miltelius.

REKLAMA

Viską gerai išmaišykite.

REKLAMA

Įdėkite varškės.

REKLAMA

Viską gerai išplakite iki vientisos masės.

Į tešlą, esančią kepimo skardoje,  suberkite razinas.

REKLAMA

Tepkite varškės masę ir išlyginkite paviršių.

REKLAMA

Užpilkite likusia tešlos dalimi.

Pyragą dėkite į iki 170°C įkaitintą orkaitę.

REKLAMA

Kepkite 60 minučių.

REKLAMA

Atidarykite orkaitės dureles ir palikite pravėsti.

Štai ir viskas: galite patiekti.

Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].