Ketvirtadienis, 24 spalio, 2024

Naujausi

Salotos, kurios padeda efektyviai deginti riebalus: galite valgyti tiek, kiek norite, ir vis tiek numesite svorio!

Salotos yra labai populiarios ir tai tikrai nekelia nuostabos.

Salotose gausu vitaminų, be to, jos yra naudingos ne tik sveikatai, bet taip pat ir kūno linijoms. Maža to, dauguma salotų yra labai skanios.

Šios salotos ypatingos yra tuo, kad jos skatina svorio metimą ir pagreitina medžiagų apykaitą.

Valgykite jas prieš kiekvieną pagrindinį valgį ir jau po kelių dienų pastebėsite teigiamą poveikį.

Per 3 savaites galite numesti iki 5 kg kilogramų: jums tereikia valgyti šias salotas prieš pagrindinius patiekalus ir sumažinti šių valgių porcijas. Šios salotos jums tikrai padės pajusti sotumą.

Štai – paaiškinimas, kodėl šios salotos idealiai tinka svorio mažinimui:

Kopūstai:

padeda detoksikuoti organizmą, gerina virškinimą, be to, juose gausu vitaminų.

Salierai:

tai yra nekaloringos daržovės, kurios mažina cukraus kiekį kraujyje, reguliuoja kraujospūdį ir cholesterolio kiekį.

Morkos:

didelis skaidulų kiekis, aprūpina organizmą reikiama energija, koreguoja cholesterolio lygį ir gerina regėjimą.

Jums reikės:

  • kopūstų
  • salierų
  • morkų
  • citrinos sulčių
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • saujos alyvuogių
  • 1-2 valg. š. kukurūzų
  • smulkiai pjaustytų krapų arba petražolių

Neprivaloma:

  • Prieskonių (pagal skonį)
  • Žolelių (pagal skonį)
  • Natūralaus jogurto

Kaip gaminti?

Paruoškite visus ingredientus.

Nulupkite morkas ir salierą, nuo kopūsto nuimkite viršutinius lapus.

Daržoves sutarkuokite smulkia tarka.

Sumaišykite su kitais ingredientais.

Vartokite mažiausiai 3 savaites prieš kiekvieną pagrindinį valgį.

Šias salotas galite valgyti ir dažniau – kaip garnyrą arba vakarienei.

Dar vienas receptas

Šios skanios ir sveikos salotos yra puikus pasirinkimas norintiems numesti svorio ar išlaikyti sveiką svorį. Šiose salotose gausu skaidulų ir maistinių medžiagų, kurios padės palaikyti energiją.

Jums reikės:

  • 1 morkos
  • ¼ jauno kopūsto galvos
  • 1/5 raudonojo svogūno
  • 3 svogūnų laiškų

Padažui:

  • 1 stiklinės graikiško jogurto
  • 1 arb. š. alyvuogių aliejaus
  • 1/2 arb. š. Dižono garstyčių
  • 1 arb. š. druskos
  • ½ š. džiovinto raudonėlio
  • ¼ arb. š. maltų juodųjų pipirų

Kaip gaminti?

Morką, kopūstą ir raudonąjį svogūną supjaustykite plonomis juostelėmis. Smulkiai supjaustykite svogūnų laiškus.

Dubenyje sumaišykite graikišką jogurtą, alyvuogių aliejų, garstyčias, druską, raudonėlį ir maltus juoduosius pipirus.

Dubenyje sumaišykite pjaustytas daržoves ir susmulkintą svogūną.

Užpilkite padažu ir išmaišykite, kad ingredientai tolygiai pasidengtų.

Patarimai:

Norėdami gauti kreminį padažą, galite naudoti riebų graikišką jogurtą.

Jei neturite Dižono garstyčių, jas galite pakeisti kita garstyčių rūšimi arba citrinos sultimis.

Į salotas įdėkite kitų pjaustytų daržovių, pavyzdžiui, paprikos, agurkų ar salierų.

Kad gautumėte ir šiek tiek baltymų, į salotas galite įdėti virtos vištienos arba avinžirnių.

Skanaus!

Įdomūs video