Net ir tuomet, jei niekada nesate kepę pyrago, tikrai galite išbandyti šį receptą, kuris jums tikrai patiks. Tešlos paruošimui sugaišite visai nedaug laiko, na, o tuomet beliks tik pašauti pyragą į orkaitę.

REKLAMA

Jums reikės:

REKLAMA

Tešlai:

  • 3 kiaušinių
  • 1 stiklinės granuliuoto cukraus (stiklinė – maždaug 250 ml)
  • 1 pakelio vanilinio cukraus
  • 1 stiklinės tirpios kakavos
  • 1/2 stiklinės aliejaus
  • 1 stiklinės grietinės
  • 1 stiklinės miltų
  • 1/2 arb. š. sodos

Užpilui:

REKLAMA
  • 125 ml 33% plakamosios grietinėlės
  • 200 g juodojo šokolado

Papuošimui:

  • Šokolado
  • Riešutų

REKLAMA

Kaip gaminti?

Kiaušinius išplakite su cukrumi.

REKLAMA

Palaipsniui supilkite aliejų.

REKLAMA

Įpilkite grietinės ir sudėkite kitus tešlos ingredientus.

REKLAMA

Tešlą supilkite į riebalais išteptą formą.

Galite įdėti šokolado gabaliukų ir riešutų.

REKLAMA

Kepkite maždaug valandą  160°C temperatūroje.

REKLAMA

Grietinėlėje ištirpinkite juodąjį šokoladą  ir užpilkite ant pyrago.

REKLAMA

Pyrago šonus galite papuošti smulkintais riešutais ir šokolado drožlėmis.

Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu info@zinoti.lt.