Jei ieškote kažko paprasto ir neįtikėtinai skanaus, tikrai verta išbandyti šio deserto receptą.

REKLAMA

Desertas tikrai patiks visai jūsų šeimai.

Jums reikės:

  • 2 pakelių šokoladinio pudingo miltelių
  • 30 g kakavos miltelių
  • 100 g granuliuoto cukraus
  • 800 ml pieno
  • 800 ml plaktos grietinėlės
  • 2 sluoksniuotos tešlos lakštų
  • 300 g vyšnių
  • 70-80 g šokolado drožlių

Kaip gaminti?

Suberkite pudingo miltelius į puodą.

REKLAMA

Suberkite kakavą ir cukrų.

Dalimis supilkite pieną.

Virdami maišykite, kol masė taps vientisa ir be gumuliukų.

REKLAMA

Kai mišinys taps vientisas, supilkite likusį pieną.

Virkite ant silpnos ugnies, kol sutirštės.

REKLAMA

Kai kremas bus paruoštas, nukelkite nuo ugnies ir leiskite atvėsti.

REKLAMA

Supilkite grietinėlę į gilų dubenį ir plakite iki standumo.

Atvėsusį pudingą plakite mikseriu, kad jis būtų lygus ir be gumuliukų.

REKLAMA

Į pudingą supilkite pusę plaktos grietinėlės ir išplakite.

Supilkite pusę likusios plaktos grietinėlės ir išplakite.

REKLAMA

Vieną iškeptą sluoksniuotos tešlos lakštą sulaužykite gabalėliais stiklinės apačia.

Tešlą aptepkite kremu ir išlyginkite.

REKLAMA

Sudėkite pusę vyšnių.

REKLAMA

Sulaužykite antrąjį sluoksniuotos tešlos lakštą.

Užtepkite likusią plaktos grietinėlės dalį ir išlyginkite.

REKLAMA

Ant viršaus uždėkite likusias vyšnias ir pabarstykite šokolado drožlėmis.

Galite patiekti.

REKLAMA

Skanaus!

Video pamokėlė:

REKLAMA

 

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].