Pasigaminkite šį skanų pyragą su braškių uogiene: pažadame, kad tikrai neteks nusivilti.

REKLAMA

Šio pyrago aromatas pasklis po visus namus ir tikrai sužadins apetitą.

Jums reikės:

REKLAMA
  • 2 kiaušinių
  • 1/2 šaukštelio vanilės esencijos
  • 62 g granuliuoto cukraus
  • 1/2 pakelio sviesto (100 g)
  • 70 ml pieno
  • 1 valg. š kepimo miltelių (14 g)
  • 3/4 stiklinės miltų (100 g)
  • 1/2 arb. š. tarkuotos citrinos žievelės
  • 1/4 stiklinės braškių uogienės (70 g)

Kaip gaminti?

REKLAMA

Į dubenį įmuškite kiaušinius.

Įpilkite vanilės esencijos.

REKLAMA

Išplakite šluotele.

REKLAMA

Suberkite cukrų.

Plakite minutę.

REKLAMA

Įdėkite minkšto sviesto ir maišykite dvi minutes.

REKLAMA

Į mišinį supilkite pieną.

Suberkite kepimo miltelius.

REKLAMA

Suberkite miltus.

REKLAMA

Įdėkite tarkuotos citrinos žievelės ir išmaišykite.

Dalį tešlos sudėkite į sviestu išteptą kepimo formą.

REKLAMA

Užtepkite braškių uogiene.

REKLAMA

Supilkite likusią tešlos dalį ir išlyginkite.

Kepimo formą dėkite į įkaitintą orkaitę.

REKLAMA

Kepkite 35 minutes 180°C temperatūroje.

REKLAMA

Mediniu iešmeliu patikrinkite, ar pyragas iškepęs.

REKLAMA

Leiskite pyragui visiškai atvėsti.

Išimkite iš kepimo formos ir patiekite.

Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].