Tai – lengvas vaisių pyragas, kuris puikiai tiks šiltomis dienomis.

REKLAMA

Paruošti šį pyragą bus tikrai labai paprasta: tereikės vadovautis žemiau pateiktomis instrukcijomis.

 Jums reikės:

REKLAMA
  • 1 apelsino
  • 200 g braškių
  • 2 bananų
  • 40 g pieno skonio želė
  • 100 g cukraus
  • 400 ml vandens

Kremui:

  • 40 g vanilės skonio pudingo miltelių
  • 100 g cukraus
  • 500 ml pieno
  • 200 g sviesto
  • 200 ml plakamos grietinėlės
  • 70 g cukraus pudros
  • 300 g pailgų sausainių
  • 200 ml pieno

Dar vienam sluoksniui:

REKLAMA
  • 200 g šaldytų braškių
  • 1 banano
  • 200 ml plakamos grietinėlės
  • 10 g šokolado drožlių

Kaip gaminti?

Nuimkite nuplautų braškių kotelius ir supjaustykite mažesniais gabalėliais.

REKLAMA

Braškes sudėkite ant kepimo formos dugno.

REKLAMA

Bananus nulupkite ir supjaustykite mažesniais gabalėliais.

REKLAMA

Sudėkite į kepimo formą.

Nulupkite apelsiną.

REKLAMA

Supjaustykite stambiais kubeliais ir sudėkite į kepimo formą.

REKLAMA

Į puodą suberkite želė miltelius ir cukrų.

REKLAMA

Supilkite vandenį ir išmaišykite.

Virkite, kol mišinys šiek tiek suputos.

REKLAMA

Supilkite mišinį į kepimo formą su vaisiais ir valandą palaikykite šaldytuve.

REKLAMA

Susmulkintą minkštą sviestą sudėkite į gilų dubenį ir suplakite mikseriu.

Į puodą suberkite pudingo miltelius ir cukrų.

REKLAMA

Supilkite pieną ir virdami plakite šluotele, kol pudingas sutirštės.

REKLAMA

Pudingą supilkite į dubenį, uždenkite folija ir palikite atvėsti 30 minučių.

REKLAMA

Atvėsusį pudingą supilkite į dubenį su sviestu ir išplakite mikseriu.

Pudingą supilkite ant kepimo formoje esančios želė masės, išlyginkite ir 20 minučių palaikykite šaldytuve.

REKLAMA

Į dubenį su grietinėle suberkite cukraus pudrą ir išplakite.

REKLAMA

Pudingą užtepkite kremu ir išlyginkite.

Ant viršaus sudėkite piene išmirkytus sausainius.

REKLAMA

Desertą valandą palaikykite šaldytuve.

REKLAMA

Paruoškite grietinėlę.

REKLAMA

Į maišytuvo indelį suberkite braškes.

REKLAMA

Įdėkite supjaustytą bananą, supilkite grietinėlę ir išplakite.

REKLAMA

Paruoštą pyragą patiekite su grietinėle, kurią papuoškite braškėmis ir šokolado drožlėmis.

Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].