Jums reikės:

REKLAMA

Raikytos šviesios duonos (tinka ir senesnė)

6 kiaušinių

REKLAMA

Petražolių (pagal skonį)

Druskos (pagal skonį)

REKLAMA

Juodųjų pipirų (pagal skonį)

Raudonėlių (pagal skonį)

REKLAMA

1 nedidelio svogūno

2 pomidorų

REKLAMA

5  dešrelių

200 g grietinės

REKLAMA

Pien

100 g tarkuoto sūrio.

REKLAMA

Kaip gaminti?

Supjaustykite duoną riekelėmis, pamirkykite piene ir sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą.

REKLAMA

REKLAMA

Dubenyje išplakite kiaušinius su druska ir kitais biriais prieskoniais.

REKLAMA

Sudėkite pjaustytas dešreles ir tarkuotą sūrį, supilkite grietinę.

REKLAMA

Susmulkinkite svogūną, dėkite į dubenį su kiaušinių mase.

REKLAMA

Supjaustykite pomidorą ir įmaišykite į bendrą masę.

REKLAMA

Susmulkinkite petražoles, suberkite į dubenį.

REKLAMA

Viską gerai išmaišykite, ir supilkite ant duonos riekelių.

REKLAMA

REKLAMA

Kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 30 minučių!

REKLAMA

 

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].