Moliūgų sriuba su avinžirniais. Sotus ir sušildantis patiekalas

Moliūgų sriuba su avinžirniais, tai neįprastų produktų tobulas suderinamumas. Ši sriuba yra labai skani ir soti. Todėl puikiai tiks vakarienei.

REKLAMA

Jums reikės:

  • moliūgo
  • sviogūnas 2vnt
  • česnakai 2 skiltelės
  • čiobreliai šiek tiek
  • avinžirniai 200 g
  • imbieras 20 g
  • grietinėlės 15 proc 200 ml

Gaminimas:

REKLAMA

Avinžirnius mirkykite per naktį pagal instrukcijas. Moliūgą supjaustykite kubeliais, sudėkite į kepimo skardą, apšlakstykite moliūgą čiobreliais ir smulkintu česnaku. Kepkite 30 minučių 180 ° C temperatūroje, įsitikinkite, kad nesudegtų.

Apkepkite avinžirnius svieste. Susmulkinkite moliūgą su trintuvu, įpilkite šiltos grietinėlės, pagadinkite druska pagal skonį ir patiekite su keptais avinžirniais.

REKLAMA

Moliūgų sriuba su avinžirniais

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu info@zinoti.lt.