Ketvirtadienis, 24 spalio, 2024

Naujausi

Miltiniai blynai pagal laiko patikrintą receptą: į tešlą įdėkite bulvių ir tikrai nesigailėsite!

Tai – laiko patikrintas receptas, kurį tikrai verta išbandyti.

Šiuos blynus mėgsta visa mūsų šeima.

Tereikia laikytis žemiau pateiktų instrukcijų, ir tai leis paruošti tiesiog nuostabaus

skonio blynus.

Šiuos blynus galima valgyti ir su saldžiu įdaru: pavyzdžiui, su namine uogiene ar aguonų įdaru.

Jums reikės (12-14 blynų):

  • 700 g bulvių (maždaug didelių 5 bulvių)
  • 210 g kvietinių miltų
  • 1,5 arb. š. druskos

Kaip gaminti?

Bulves išvirkite su lupenomis.

Palaukite, kol atvės.

Geriausia palikti per naktį, kad iš bulvių išgaruotų kuo daugiau vandens.

Nulupkite ir sutarkuokite smulkia trintuve.

Stalviršį pabarstykite miltais.

Suberkite tarkuotas bulves ir druską.

Išminkykite tešlą.

Jei tešla per lipni, įberkite šiek tiek miltų.

Vis dėlto, vertėtų būti atsargiems: jei miltų bus per daug, blynai gali būti per kieti.

Iš tešlos suformuokite vyniotinį.

Supjaustykite gabalėliais ir iškočiokite didesnius blynus.

Kepkite sausoje keptuvėje iš abiejų pusių, kol ant blynų atsiras rudų dėmių.

Iškeptus blynus aptepkite riebalais arba lydytu sviestu.

Taip pat galite įdaryti šiuos blynus mėgstamu įdaru.

Skanaus!

Įdomūs video