Penktadienis, 1 lapkričio, 2024

Naujausi

Įdomus ir labai skanus užkandis vietoje dešros

Ingredientai

  • vištienos ketvirčiai – 0,5 kg,
  • vištienos filė – 0,5 kg,
  • kepenėlės – 0,7 kg,
  • kiaušiniai – 3 vnt.,
  • česnakas – 2 skiltelės,
  • žalumynai,
  • augalinis aliejus,
  • druska, pipirai – pagal skonį.

Gaminimo eiga

  1. Vandenį užvirinkite ir kepenėles virkite 5 minutes. Vištienos filė supjaustykite mažais kubeliais.
  2. Nuo ketvirčių nuimkite odą ir išpjaukite kaulus, tada sumalkite mėsmale.
  3. Smulkiai supjaustykite žalią svogūną ir pakepinkite, kol išgaruos drėgmės perteklius. Suberkite susmulkintą česnaką, nukelkite nuo ugnies ir suberkite susmulkintas žoleles, viską išmaišykite. Vištienos kepenėles supjaustykite kubeliais.
  4. Sumaišykite vištienos kepenėles, vištienos filė, žalumynus, įmuškite vištų kiaušinius, druską ir pipirus. Gerai išmaišykite.
  5. Gautą masę paskirstykite į kepimo formą ir kepkite 180°C temperatūroje apie valandą.
  6. Gatavą užkandį visiškai atvėsinkite, supjaustykite gabalėliais ir patiekite.

Skanaus!

Įdomūs video