Daug skaniau nei iš parduotuvės. Be to, tai visiškai natūralu. Dešrą galite gaminti įprastoje orkaitėje ir jos skonis bus daug geresnis nei jos giminaitės iš parduotuvės.

REKLAMA

Ingredientai:

  • vištienos blauzdelių – 1 kg,
  • česnakas – 2 skiltelės,
  • druska, pipirai, paprikos milteliai – pagal skonį.

Gaminimo eiga:

Nuimkite mėsą nuo kaulų. Smulkiai supjaustykite vištieną aštriu peiliu, pasūdykite, suberkite pipirus, suberkite česnaką, supjaustytą smulkiais kubeliais. Išmaišykite.

REKLAMA

Išvirkite sultinį iš likusių vištienos kaulų, tada supilkite į mėsos masę ir išmaišykite. Palikite per naktį šaldytuve, uždengę folija.

Vištienos masę sudėkite į kepimo rankovę, jei mėgstate, galite ją pabarstyti paprika.

REKLAMA

Švelniai apvyniokite ritinį špagatu ir suformuokite vyniotinio formą. Perkelkite ritinį į kepimo formą.

REKLAMA

Kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 60 min.

REKLAMA

Iškepus leiskite atvėsti ir tik tada pjaustykite. Ši dešra – puikus ingredientas sumuštiniams! Be to, joje tik natūralūs ingredientai.

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].