Restoraninis patiekalas!

REKLAMA

Sudedamosios dalys:

  • Lašiša – 500 – 600 g
  • Grietinėlė – 350-400 g
  • Augalinis aliejus – 3 šaukštai
  • Citrina – 1 vnt.
  • Miltai – 1 valgomasis šaukštas
  • Sviestas – 40 g
  • Krakmolas – 1 valgomasis šaukštas
  • Pipirai – 1/2 šaukštelio
  • Česnakai – 3 skiltelės
  • Švieži krapai

Gaminimo eiga:

REKLAMA
  1. Žuvį supjaustykite porcijomis, pasūdykite, pagardinkite pipirais ir apvoliokite krakmole.
  2. Kepkite žuvį po 4-5 minutes iš abiejų pusių.
  3. Kitoje keptuvėje ištirpinkite sviestą ir, nuolat maišydami, pakepinkite česnakus.
  4. Suberkite miltus ir nuolat maišydami kepkite 10 sekundžių.
  5. Supilkite grietinėlę ir išmaišykite iki vientisos masės.
  6. Tada sudėkite citrinos žievelę, 3 valgomuosius šaukštus sulčių ir susmulkintus krapus.
  7. Virkite, kol masė sutirštės.
  8. Sudėkite žuvį į padažą ir pora minučių pašildykite.

Gero apetito!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].