Tai – mėgstamiausia mano sriuba.

REKLAMA

Išbandykite šį receptą, ir jums nebereikės eiti į kinų restoraną.

Gamybos procesas yra paprastas, o sriuba tikrai labai skani!

Jums reikės:

  • 500 g vištienos krūtinėlės
  • 1 svogūno
  • 2 česnako skiltelių
  • 1 lauro lapo
  • Šiek tiek pipirų žirnelių
  • Imbiero gabalėlio
  • Augalinio aliejaus
  • Kiniškų daržovių
  • Kiniškų daržovių mišinio
  • Marinuotų bambuko ūglių ir grybų
  • 80 ml sojos padažo
  • 200 ml pomidorų tyrės
  • Čili padažo (pagal skonį)
  • 1 kiaušinio
  • 2 valg. š. acto
  • 3 valg. š. kukurūzų krakmolo

Kaip gaminti?

REKLAMA

Nuplaukite vištienos krūtinėlę.

Įdėkite į puodą su vandeniu.

Nulupkite svogūną ir įdėkite į puodą.

REKLAMA

Pabarstykite prieskoniais ir suberkite susmulkintą imbierą.

Įberkite druskos ir leiskite sultiniui maždaug 1 valandą.

REKLAMA

Išvirusį sultinį perkoškite per sietelį, išimkite mėsą ir svogūną (svogūną galite išmesti).

REKLAMA

Į puodą supilkite augalinį aliejų. Kiniškas daržoves supjaustykite mažesniais gabalėliais ir suberkite į puodą.

Supjaustykite bambuko ūglius ir grybus.

REKLAMA

Suberkite į puodą su aliejumi ir apkepkite. Pagardinkite sojos padažu.

Supilkite pomidorų tyrę.

REKLAMA

Supilkite paruoštą sultinį.

REKLAMA

Leiskite užvirti.

REKLAMA

Sudėkite kubeliais supjaustytą vištienos mėsą.

Į dubenį įmuškite kiaušinį. Kai sriuba užvirs, supilkite kiaušinį į puodą.

REKLAMA

Galiausiai sriubą pagardinkite actu. Sutirštinkite vandeniu atskiestu kukurūzų krakmolu.

REKLAMA

Supilkite į sriubą nuolat maišydami.

Štai ir viskas.

REKLAMA

Sriubą jau galite patiekti.

REKLAMA

Skanaus!

Video pamokėlė:

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].