Tai – mėgstamiausia mano sriuba.
Išbandykite šį receptą, ir jums nebereikės eiti į kinų restoraną.
Gamybos procesas yra paprastas, o sriuba tikrai labai skani!
Jums reikės:
- 500 g vištienos krūtinėlės
- 1 svogūno
- 2 česnako skiltelių
- 1 lauro lapo
- Šiek tiek pipirų žirnelių
- Imbiero gabalėlio
- Augalinio aliejaus
- Kiniškų daržovių
- Kiniškų daržovių mišinio
- Marinuotų bambuko ūglių ir grybų
- 80 ml sojos padažo
- 200 ml pomidorų tyrės
- Čili padažo (pagal skonį)
- 1 kiaušinio
- 2 valg. š. acto
- 3 valg. š. kukurūzų krakmolo
Kaip gaminti?
Nuplaukite vištienos krūtinėlę.
Įdėkite į puodą su vandeniu.
Nulupkite svogūną ir įdėkite į puodą.
Pabarstykite prieskoniais ir suberkite susmulkintą imbierą.
Įberkite druskos ir leiskite sultiniui maždaug 1 valandą.
Išvirusį sultinį perkoškite per sietelį, išimkite mėsą ir svogūną (svogūną galite išmesti).
Į puodą supilkite augalinį aliejų. Kiniškas daržoves supjaustykite mažesniais gabalėliais ir suberkite į puodą.
Supjaustykite bambuko ūglius ir grybus.
Suberkite į puodą su aliejumi ir apkepkite. Pagardinkite sojos padažu.
Supilkite pomidorų tyrę.
Supilkite paruoštą sultinį.
Leiskite užvirti.
Sudėkite kubeliais supjaustytą vištienos mėsą.
Į dubenį įmuškite kiaušinį. Kai sriuba užvirs, supilkite kiaušinį į puodą.
Galiausiai sriubą pagardinkite actu. Sutirštinkite vandeniu atskiestu kukurūzų krakmolu.
Supilkite į sriubą nuolat maišydami.
Štai ir viskas.
Sriubą jau galite patiekti.
Skanaus!
Video pamokėlė: