Parduotuvėse pradės trūkti kepenėlių, kai visi sužinos apie šį receptą.

REKLAMA

Ingredientai:

  • jautienos kepenys – 1 kg;
  • saldžioji paprika – 3 vnt.;
  • pomidorai – 2 vnt.;
  • svogūnai – 2 vnt.;
  • aitrioji paprika – 1 vnt.;
  • petražolės, kuminas, pipirai, druska – pagal skonį.

Gaminimas:

REKLAMA

Kepenėles supjaustykite gabalėliais, svogūną – plonais pusžiedžiais. Paprikas supjaustykite stambiais gabalais, pomidorus – kubeliais.

Paimame aliejų ir sviestą, įkaitiname ir dedame kepenėles.

REKLAMA

Kepenėles apkepkite aliejaus ir sviesto mišinyje po porą minučių iš visų pusių.

Tada suberkite svogūną, išmaišykite ir pakepinkite 1 minutę.

REKLAMA

Suberkite pomidorus, saldžiąsias ir aitriąsias paprikas, išmaišykite.

Dar minutę pakepinkite, pasūdykite, suberkite pipirus, suberkite papriką ir kumino miltelius.

REKLAMA

Išmaišykite ir troškinkite dar porą minučių uždengę dangčiu.

Prieš patiekdami apibarstykite petražolėmis.

REKLAMA

Skanaus!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].