Patys skaniausi ir traškiausi bulvių traškučiai, kokius kada nors valgėte!

REKLAMA

Jums tereikia keleto įprastų ingredientų, šiek tiek laiko ir klasikinis skanėstas (kurio niekas neatsisakys) bus greitai paruoštas!

REKLAMA

Neįtikėtinai paprastas receptas iš „YouTube“ kanalo – skaniausi bulvių traškučiai!

Jums reikės:

REKLAMA
  • 1 bulvės
  • Kukurūzų krakmolo
  • Druskos
  • Petražolių

Gaminimo eiga:

REKLAMA

Nuplautą bulvę nulupkite.

Supjaustykite plonais griežinėliais.

REKLAMA

Atsargiai nuplaukite griežinėlius dubenyje su šaltu vandeniu, kad jie nepatamsėtų.

REKLAMA

Padėkite griežinėlius vienas šalia kito ant virtuvinės lentelės.

Nusausinkite juos popieriniu rankšluosčiu.

REKLAMA

Tada pabarstykite juos persijotu krakmolu.

REKLAMA

Uždėkite kitą bulvių griežinėlių sluoksnį.

REKLAMA

Dar kartą pabarstykite krakmolu.

Tada susukite bulvių griežinėlius.

REKLAMA

Persmeikite juos mediniu pagaliuku.

REKLAMA

Sudėkite bulvių suktinukus į karštą aliejų.

Kai galiukai pradės gelsti, juos išimkite.

REKLAMA

Padėkite paruoštus traškučius ant padėklo, iškloto popieriniu rankšluosčiu.

REKLAMA

Kai jie atvės, išimkite iš jų dantų krapštukus.

REKLAMA

Traškučius sudėkite į dubenį.

Pabarstykite druska, petražolėmis ir išmaišykite.

REKLAMA

Skanaus!

Vaizdo įrašo medžiaga:

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].