Paruoškite šį legendinį pyragą pagal paprastą receptą.

REKLAMA

Šis pyragas ant Velykų stalo atrodys tiesiog fantastiškai.

Jums reikės:

  • 4 kiaušinių
  • 150 g granuliuoto cukraus
  • 240 g kvietinių miltų
  • 2 pakuočių pasirinkto skonio pudingo miltelių (2 x 40 g)
  • 125 ml augalinio aliejaus
  • 2 arb. š. kepimo miltelių
  • 2 valg. š. kakavos

Kaip gaminti?

  1. Torto formą kruopščiai ištepkite sviestu.
  2. Pabarstykite smulkiais džiūvėsėliais arba miltais.
  3. Į maišytuvo indą įmuškite kiaušinius ir suberkite miltus.
  4. Plakite mikseriu dideliu greičiu maždaug 10 minučių.
  5. Kai masė bus lengva ir puri, sumažiname mikserio greitį.
  6. Supilkite aliejų ir plakite, kol ingredientai susimaišys.
  7. Į mišinį pamažu įsijokite miltus ir suberkite kepimo miltelius.
  8. Švelniai sumaišykite su mentele, kad pašalintumėte gumulėlius.
  9. Padalinkite tešlą į du dubenėlius.
  10. Į vieną dubenėlį suberkite pasirinkto skonio pudingo miltelių pakuotę.
  11. Kruopščiai išmaišykite.
  12. Į antrąją tešlos dalį suberkite kitą pakuotę pudingo miltelių (naudokite kitokio skonio miltelius).
  13. Gerai išmaišykite.
  14. Tešlą supilkite į kepimo formą maždaug iki pusės.
  15. Išlyginkite ir išsijokite kakavos miltelius.
  16. Pilkite kitą tešlos sluoksnį.
  17. Išlyginkite ir vėl persijokite kakavą.
  18. Tokiu būdu pridėsime dar du sluoksnius.
  19. Formą dėkite į iki 175°C įkaitintą orkaitę.
  20. Kepkite 40-45 minutes.
  21. Iškepusį pyragą apliekite šokoladu.
  22. Pabarstykite migdolų drožlėmis.
  23. Galite patiekti.

Skanaus!

REKLAMA

Video pamokėlė:

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].