Tai – pati geriausia blynų tešla, kokią man yra tekę ruošti. Blynai yra labai purūs ir minkšti.

REKLAMA

Tai – tiesiog tobula vakarienė ar saldūs pusryčiai visai šeimai!

Jums reikės:

REKLAMA
  • 2 kiaušinių
  • 1 arb. š. vanilinio cukraus
  • 2 valg. š. cukraus
  • žiupsnelio druskos
  • 1 stiklinės miltų
  • 1 stiklinės pieno
  • 1 stiklinės tarkuotų obuolių (maždaug 2 obuolių)
  • 1 valg. š. aliejaus
  • Taip pat galite pagardinti blynus cukraus pudra, varške, grietine, šviežiais vaisiais ar klevų sirupu

Kaip gaminti?

Atskirkite trynius nuo baltymų.

REKLAMA

Kiaušinių trynius išmaišykite su cukrumi.

REKLAMA

Įberkite vanilinio cukraus ir druskos. Įpilkite pieno.

Dalimis suberkite išsijotus miltus.

REKLAMA

Pasirūpiname, kad nebūtų gumulėlių.

REKLAMA

Įmaišykite tarkuotus obuolius.

REKLAMA

Kiaušinių baltymus išplakite iki standžių putų.

Palaipsniui įmaišykite į tešlą.

REKLAMA

Keptuvę ištepkite aliejumi ir įkaitinkite.

REKLAMA

Kepkite blynus iš abiejų pusių.

Kepkite, tol, kol jie įgaus šviesiai rudą spalvą.

REKLAMA

Patiekite su cukraus pudra, klevų sirupu, grietine, šviežiais vaisiais, varške ar su kitais priedais.

REKLAMA

Mums  labiausiai patinka tiesiog apibarstyti cukraus pudra.

Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu info@zinoti.lt.