Antradienis, 22 spalio, 2024

Naujausi

Ši cukinijų sriuba – pamirštas lobis! Ar kada nors valgėte kažką tokio skanaus?

Šis receptas yra pamirštas lobis!

Niekas nemanė, kad ši gardi sriuba gaminama iš cukinijų! Jei jus kamuoja skrandžio spazmai, ši sriuba yra puiki alternatyva.

Ši sriuba gali nuraminti skrandį, ji neapkrauna organizmo ir yra tikrai fantastiško skonio!

Mano vaikai tikriausiai labiausiai mėgsta šią sriubą, kurią radome „YouTube“ kanale „Sveiki receptai“.

Jums reikės:

  • 2 cukinijų
  • 1 svogūno
  • 2 morkos
  • 2 bulvių
  • Sviesto
  • Druskos
  • Juodųjų pipirų
  • 200 ml grietinėlės
  • 1 litro daržovių sultinio (arba 1 litro vandens su 2 sultinio kubeliais)
  • 1 aitriosios paprikos
  • 3 česnako skiltelių
  • Petražolių

Gaminimo eiga:

Nulupkite svogūną ir smulkiai supjaustykite.

Keptuvėje ištirpinkite gabalėlį sviesto.

Apkepkite svogūnus.

Kai svogūnai taps auksinės spalvos, sudėkite griežinėliais pjaustytus česnakus ir viską kartu pakepinkite.

Nulupkite ir smulkiai sutarkuokite morkas.

Taip pat nuskuskite ir supjaustykite bulves.

Sudėkite daržoves į puodą su svogūnais ir česnakais, gerai išmaišykite.

Palikite troškintis ir paruoškite cukinijas.

Jaunų cukinijų lupti nereikia, tiesiog supjaustykite jas gabaliukais.

Į puodą sudėkite cukinijas ir išmaišykite.

Dabar supilkite karštą sultinį.

Leiskite užvirti.

Paruoškite aštriąją papriką.

Išimkite sėklas ir smulkiai supjaustykite.

Įpilkite į sriubą.

Uždenkite dangčiu ir palikite virti 20 minučių.

Tada nukelkite nuo ugnies ir gerai sumaišykite.

Supilkite grietinėlę ir išmaišykite.

Dabar sriubą pagardinkite druska ir pipirais.

Išmaišykite ir vėl uždėkite ant ugnies.

Leiskite užvirti – taip skoniai galės gerai susimaišyti.

Nuimkite nuo ugnies.

Įdėkite smulkiai supjaustytų petražolių ir patiekite.

Linkime gero skonio!

Vaizdo įrašo medžiaga:

 

Įdomūs video