Iš trijų nedidelių cukinijų galite paruošti tiesiog nuostabaus skonio lazaniją! Receptas yra gana paprastas, tačiau tikrai vertas jūsų dėmesio!

REKLAMA

Jums reikės:

REKLAMA
  • 3 nedidelių cukinijų
  • 100 ml augalinio aliejaus
  • 5 česnako skiltelių
  • 50 g pomidorų pastos
  • 100 ml grietinėlės
  • 100 g tarkuoto sūrio
  • Druskos, maltų juodųjų pipirų ir kitų mėgstamų prieskonių

Kaip gaminti?

Cukinijas supjaustykite dideliais apskritimais ir apkepkite keptuvėje iki šviesiai auksinės spalvos (iš abiejų pusių).

REKLAMA

Cukinijas kepkite ant mažos ugnies, o tuo pat metu galite paruošti padažą. Į trintuvą supilkite grietinėlę, suberkite sūrį, įberkite druskos, maltų juodųjų pipirų ir kitų prieskonių. Išspauskite česnaką, įdėkite pomidorų pastos ir viską sutrinkite iki vienalytės masės.

REKLAMA

Apkeptas cukinijas sudėkite į kepimo indą ir supilkite padažą.

REKLAMA

Pašaukite į iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę, kepkite 10-15 minučių.

REKLAMA

Skanaus!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].