Tai – nuostabaus skonio bandelės su maloniu česnako aromatu.

REKLAMA

Šiuo receptu pasidalino mano močiutė Marija.

Paruošti šias bandeles yra tikrai labai paprasta: tereikia paruošti tešlą, ją iškočioti ir paruošti sraigės formos bandeles.

REKLAMA

Tikrai verta išbandyti šį receptą.

REKLAMA

Jums reikės:

Tešlai:

REKLAMA
  • 500 g kvietinių miltų
  • 250 ml pieno
  • 40 g mielių
  • Druskos
  • 100 ml aliejaus

Įdarui:

  • 100 g sviesto
  • 100 g grietinės
  • 4 česnako skiltelių
  • Petražolių
  • 1 arb. š. druskos

Kaip gaminti?

REKLAMA

Sumaišykite tešlai skirtus ingredientus ir palikite tešlą kilti.

REKLAMA

Sviestą sumaišykite su grietine ir išspaustu česnaku.

Pagardinkite druska ir petražolėmis.

REKLAMA

Tešlą padalinkite į mažesnius gabalėlius ir iškočiokite ovalo formą.

REKLAMA

Užtepkite paruoštą įdarą ir susukite.

REKLAMA

Įpjaukite suktinuko vidurį ir susukite kaselę.

REKLAMA

Susukite į sraigės formą.

REKLAMA

Leiskite dar šiek tiek pakilti ant kepimo skardos.

Aptepkite kiaušiniu ir pašaukite į orkaitę.

REKLAMA

Kepkite 180 laipsnių temperatūroje.

REKLAMA

Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].