Išbandykite šį skaniausios ir greičiausiai paruošiamos burokėlių mišrainės receptą: jūsų šeimai tai tikrai patiks!
REKLAMA
Jums reikės:
REKLAMA
- 3 vidutinio dydžio burokėlių
- 3-4 vidutinio dydžio arba 300 g mažų marinuotų agurkų
- 1 svogūno
- 3-4 kiaušinių
- 1 krapų ryšelio
- 1/2 š. maltų juodųjų pipirų
- 2-3 valg. š. majonezo
Kaip gaminti?
Sutarkuokite virtus (arba keptus) nuluptus burokėlius.
REKLAMA
Suberkite kubeliais pjaustytus agurkus.
REKLAMA
Susmulkinkite kietai virtus kiaušinius.
REKLAMA
Keptuvėje pakepinkite smulkiai pjaustytą svogūną. Suberkite į mišrainę.
REKLAMA
Įberkite maltų juodųjų pipirų.
Įdėkite majonezo ir viską gerai išmaišykite.
REKLAMA
Paruoštą mišrainę palaikykite šaldytuve maždaug 30 minučių.
REKLAMA
Susmulkinkite krapus ir jais papuoškite mišrainę.
REKLAMA
Štai ir viskas – galite patiekti.
Skanaus!
REKLAMA
Pamokėlė vaizdo įraše:
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].