Išbandykite šį skaniausios ir greičiausiai paruošiamos burokėlių mišrainės receptą: jūsų šeimai tai tikrai patiks!

REKLAMA

Jums reikės:

REKLAMA
  • 3 vidutinio dydžio burokėlių
  • 3-4 vidutinio dydžio arba 300 g mažų marinuotų agurkų
  • 1 svogūno
  • 3-4 kiaušinių
  • 1 krapų ryšelio
  • 1/2 š. maltų juodųjų pipirų
  • 2-3 valg. š. majonezo

Kaip gaminti?

Sutarkuokite virtus (arba keptus) nuluptus burokėlius.

REKLAMA

Suberkite kubeliais pjaustytus agurkus.

REKLAMA

Susmulkinkite kietai virtus kiaušinius.

REKLAMA

Keptuvėje pakepinkite smulkiai pjaustytą svogūną. Suberkite į mišrainę.

REKLAMA

Įberkite maltų juodųjų pipirų.

Įdėkite majonezo ir viską gerai išmaišykite.

REKLAMA

Paruoštą mišrainę palaikykite šaldytuve maždaug 30 minučių.

REKLAMA

Susmulkinkite krapus ir jais papuoškite mišrainę.

REKLAMA

Štai ir viskas – galite patiekti.

Skanaus!

REKLAMA

Pamokėlė vaizdo įraše:

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].