Kitoks tarkuotų bulvių blynų receptas – gardžios ir itin sočios vakarienės variantas, nenaudojant kiaušinių. Tačiau kai kurios namų šeimininkės skundžiasi, kad jei į blynų tešlą neįmušite kiaušinių, blynai bus sausi ir kieti. Mat kiaušiniai blynams suteikia minkštumo ir švelnumo. 

REKLAMA

Taigi, šiame straipsnyje mes atskleisime, kuo pakeisti kiaušinius kepant blynus. Galbūt jums patiks mūsų rekomendacijos, ir nuo šiol kepsite blynus tik tokiu būdu. Mėgaukitės skaitymu! 

REKLAMA

Patyrusių namų šeimininkių patarimai, kaip iškepti skanius ir gardžius blynus nenaudojant kiaušinių  

Egzistuoja keletas variantų. Pirmasis ir lengviausias – krakmolas. Taip pat šį triuką, jei pritrūksta kiaušinių, dažnai naudoja konditeriai. Blynai bus sodrūs ir minkšti, su traškia plutele. 

REKLAMA

Antrasis variantas – bulvių tarkius pagardinti majonezu. Pakanka vieno ar dviejų šaukštų standartinei porcijai. Majonezas suteiks patiekalui sultingumo ir neįprastus skonio atspalvius. Na, žinoma, tai padarys blynus dar sotesnius. 

REKLAMA

Taip pat kiaušinis gali būti pakeistas kefyru arba grietine. Pieno produktai bulvėms neleidžia patamsėti. Beje, geriausia kepti blynus ilgai nelaukiant. Taip blynai įgaus nepaprastai gražią spalvą. 

REKLAMA

Apskritai, originaliame recepte blynų ruošimui naudojamos tik bulvės, kvietiniai miltai, druska, pipirai ir žiupsnelis sodos. Taigi, galite drąsiai išbraukti kiaušinius iš ingredientų sąrašo. Neverta nerimauti, jog patiekalas bus prėskas ar neskanus. 

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].