Šis pyragas tikrai patiks ir vaikams, ir suaugusiesiems.

REKLAMA

Paruošti šį pyragą bus tikrai labai paprasta: tereikia vadovautis žemiau pateiktomis instrukcijomis.

Jums reikės:

  • 2 ir 1/4 stiklinės kvietinių miltų (420 g)
  • 2 arbatinių šaukštelių kepimo miltelių
  • 1 stiklinės granuliuoto cukraus (220 g)
  • Žiupsnelio druskos
  • 1 arbatinio šaukštelio vanilinio cukraus
  • 2 kiaušinių
  • 100 ml augalinio aliejaus
  • 1 stiklinės pieno (300 ml)
  • 1 stiklinės braškių (200 g)

Kaip gaminti?

REKLAMA

Suberkite miltus į gilų dubenį.

Suberkite kepimo miltelius.

Pabarstykite cukrumi ir trupučiu druskos.

REKLAMA

Įberkite vanilinio cukraus.

REKLAMA

Įmuškite kiaušinius ir įpilkite aliejaus.

Įpilkite šiek tiek pieno.

REKLAMA

Sumaišykite mentele.

REKLAMA

Palaipsniui supilkite visą pieną ir išmaišykite.

Braškes supjaustykite nedideliais gabalėliais.

REKLAMA

Į tešlą suberkite braškes ir gerai išmaišykite.

REKLAMA

Supilkite tešlą į kepimo popierių išklotą kepimo indą.

REKLAMA

Pašaukite į įkaitintą orkaitę.

Kepkite 35-40 minučių 180°C temperatūroje.

REKLAMA

Patikrinkite mediniu iešmeliu, ar pyragas paruoštas.

REKLAMA

Kai pyragas atvės, išimkite iš kepimo formos.

REKLAMA

Pabarstykite cukraus pudra.

Štai ir viskas – galite patiekti.

Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].