Būtinai išbandykite šį skanėstą!

REKLAMA

Ingredientai:

Rūgštūs obuoliai – 5 vnt.
Kiaušiniai – 2 vnt.
Miltai – 2-3 šaukštai
Cukrus – 100 g
Druska – žiupsnelis
Augalinis aliejus kepimui

Gaminimas:

  1. Nuluptus obuolius sutarkuokite su stambia trintuve.
  2. Tada įmuškite kiaušinį, įberkite žiupsnelį druskos, sudėkite cukrų ir išmaišykite.
  3. Įdėkite 2-3 valgomuosius šaukštus miltų ir išmaišykite.
  4. Dabar tešlą šaukštu dėkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi ir kepkite ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių iki auksinės spalvos.
  5. Patiekite su grietine.

REKLAMA

Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].