Jums reikės:
REKLAMA
- 1 stiklinės miltų
- 1 arb. š. sodos
- 0,5 arb. š. druskos
- 1 kiaušinio
- 1 stiklinės kefyro
- Sviesto (kepimui)
Kaip gaminti?
- Į kefyrą įmuškite kiaušinį, įmaišykite sodą, druską ir miltus. Išplakite iki vientisos masės.
- Keptuvę ištepkite sviestu, įkaitinkite ir įpilkite maždaug 1/4 stiklinės tešlos. Kepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
- Patiekite su medumi ar sirupu.
REKLAMA
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu info@zinoti.lt.