Jums reikės:

REKLAMA
  • 1 stiklinės miltų
  • 1 arb. š. sodos
  • 0,5 arb. š. druskos
  • 1 kiaušinio
  • 1 stiklinės kefyro
  • Sviesto (kepimui)

Kaip gaminti?

  1. Į kefyrą įmuškite kiaušinį, įmaišykite sodą, druską ir miltus. Išplakite iki vientisos masės.
  2. Keptuvę ištepkite sviestu, įkaitinkite ir įpilkite maždaug 1/4 stiklinės tešlos. Kepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
  3. Patiekite su medumi ar sirupu.
REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].