Ar svajojate sumažinti aliejaus suvartojimą gamindami? Nieko nėra lengviau, tereikia išmokti teisingai atidaryti buteliuką. Tai turi daug privalumų: nuo galimybės sumažinti patiekalų kalorijų kiekį iki aliejaus taupymo šildant maistą. Pasirodo, kad atidarant aliejų, pati svarbiausia yra dangtelio dalis, kurią nedvejodami išmetame į šiukšliadėžę.
REKLAMA
Pirmiausia turite traukti žiedą ir nuimti apsauginę dalį.
REKLAMA
Tada grąžinkite apsauginę dalį į jos vietą, bet šį kartą žiedo pusė turi būti įdėta į vidų.
REKLAMA
Svarbu, kad kamštis kaklelyje būtų pastatytas horizontaliai, tad pirštu šiek tiek spausdami dangtelį, sąmoningai šiek tiek pastumkite jį į šoną, kad padarytumėte kelias skylutes.
REKLAMA
Dabar aliejus bėgs iš butelio plona srovele.
REKLAMA
Vaizdo įrašas:
REKLAMA
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].