Kad jūsų gaminami patiekalai taptų tikrais šedevrais ir jų gaminimas visada teiktų malonumą, užtenka žinoti keletą gudrybių.

REKLAMA

Laikydamiesi šių patarimų, visada būsite patenkinti gautu rezultatu.

REKLAMA

7 kulinarijos gudrybės, kurias nevėlu išmokti net 40-ties

REKLAMA

1. Į kavą įpilkite druskos ir cinamono. Jie pagerins kavos skonį. 

REKLAMA

2. Nuplaukite peilį iš karto po naudojimo. Taip peilis ilgesnį laiką bus aštrus.

REKLAMA

3. Prieš ruošdami salotas, palaikykite svogūnus šaltame vandenyje 10-15 minučių. Tai pagerins svogūnų skonį.

REKLAMA

4. Kad sultinys būtų skaidrus, įmeskite į jį ledo kubelių ir užvirkite.

REKLAMA

5. Jei matote, jog pyrago viršus svyla, uždenkite jį drėgnu popieriniu rankšluosčiu.

REKLAMA

6.  Norėdami paruošti baltos spalvos ryžius, virdami į vandenį įpilkite keletą lašų acto.

REKLAMA

7. Druskos į salotas įberkite paskutinę akimirką prieš patiekiant jas ant stalo.

REKLAMA

Laikantis šių patarimų jūsų kulinarinis gyvenimas palengvės!

Šaltinis

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].