Onkologas iš elitinės Maskvos klinikos, kurioje buvo gydoma visa sovietų politbiuro grietinėlė, neseniai papasakojo apie stebuklinga tinktūrą…

REKLAMA

Tinktūra užtikrina simptominį gydymą ir skausmo malšinimą net ir labai sunkiomis ligomis. Žinoma, jis nepakeičia visaverčio gydymo, tačiau jis yra labai veiksmingas.

REKLAMA

Tinktūra rekomenduojama naudoti dėl: 

REKLAMA
  • jėgos netekimas, apetito praradimas ir silpnas imunitetas
  • anemija
  • medžiagų apykaitos sutrikimai
  • virškinimo trakto ligos
  • tulžies pūslės ir kepenų ligos
  • peršalimas ir bronchų-plaučių ligos (įskaitant tuberkuliozę, pneumoniją, bronchitą ir bronchinę astmą)
  • kiaušidžių uždegimas ir kitos ginekologinės ligos
  • onkologinės ligos.

Kas tai sudaro?

Stebuklų tinktūra susideda iš trijų gydomųjų ingredientų, kurie jau seniai naudojami tradicinėje medicinoje: alavijas , medus ir raudonasis vynas.

REKLAMA

REKLAMA

Vienai alavijo sulčių daliai – viena medaus dalis ir dvi dalys vyno (pavyzdžiui: 100 g alavijo sultys + 100 g medaus + 200 ml vyno). Naudoti tinktūrą rekomenduojama 3-4 kartus per dieną,  šaukštą pusvalandį prieš valgį.

REKLAMA

Alavijų lapuose yra kiek įmanoma daug maistinių medžiagų, dvi savaites prieš tinktūros ruošimą reikia nustoti laistyti augalą . Nupjauti lapai negali būti plaunami: tiesiog reikia nuvalyti nuo jų dulkes drėgnu skudurėliu.

REKLAMA

Tada kiekvienas lapas yra apvyniotas į tamsų audinį ir dedamas ant apatinės šaldytuvo lentynos daržovių skyriuje.

REKLAMA

Jau XX a. Viduryje sovietiniai mokslininkai įrodė, kad pašalintose ir šalto alavijo lapuose esančios medžiagos gamina medžiagas, kurios padeda ląstelėms kuo greičiau atsinaujinti. Alijošius laikoma šaldytuve 3-5 dienas.

REKLAMA

Tinktūros paruošimas prasideda maišant vyną su medumi.

REKLAMA

Norėdami, kad kristalizuotas medus būtų skystesnis, galite jį įdėti į šilto vandens vonią, bet jūs negalite jo labai ilgai šildyti, kitaip gydymo savybės bus prarastos.

REKLAMA

Paprasčiausias būdas yra ne kaitinti medų, bet įdėti jį į stiklinį indelį su vynu 10–12 valandų prieš ruošiant tinktūrą ir periodiškai maišyti.

REKLAMA

Kai medus ištirpsta, alavijo lapai, išimti iš šaldytuvo, sumalti per mėsmalę arba su maišytuvu . Gauta masė nedelsiant pridėkite prie medaus vyno mišinio arba iš anksto filtruojama per du marlės sluoksnius.

REKLAMA

Mišinys supilamas į tamsų audinį ir dedamas ant apatinės šaldytuvo lentynos.

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].