Paprasčiausi produktai, o rezultatas puikus!
REKLAMA
Ingredientai
- silkės filė – 200 g,
- virtos bulvės – 2 vnt.,
- raudonasis svogūnas – 1 vnt.,
- marinuoti agurkai – 4 vnt.,
- krapai – pagal skonį,
- saulėgrąžų aliejus – 4 šaukštai,
- citrinos sultys – 2 šaukštai,
- garstyčios – 1 šaukštelis,
- druska pagal skonį.
Gaminimo eiga
Paruoškite užpilą: sumaišykite saulėgrąžų aliejų, citrinos sultis ir garstyčias iki vientisos masės.
Bulves supjaustykite griežinėliais ir kiekvieną perpjaukite per pusę. Užpilkite bulves puse padažo, pasūdykite ir gerai išmaišykite. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir suberkite į bulves. Viską gerai išmaišykite.
REKLAMA
Sudėkite agurkus, supjaustykite plonais griežinėliais. Sudėkite ir plonus silkės filė gabalėlius. Supilkite likusį padažą, išmaišykite ir padėkite į šaldytuvą 20 minučių, kad pasimarinuotų.
Patiekite apibarstę krapais.
REKLAMA
Skanaus!
REKLAMA
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu info@zinoti.lt.