Nuostabiai skanus bulvių patiekalas su ryškiu, sodriu įdaru turi visas galimybes tapti mėgstamu patiekalu tiek šeimai, tiek svečiams. Ingredientai recepte dažniausiai jau būna namuose, tačiau pats patiekalas atrodo naujas, todėl prašosi dažnai kartojamas.

REKLAMA

Išvirkite 7 dideles bulves su lupenomis. Į vandenį įberkite porą lauro lapų ir druskos. Kol bulvės išvirs, pradėkime ruošti įdarą. Didelės silkės filė supjaustykite mažais gabalėliais, taip pat smulkiai supjaustykite svogūną. Į puodą išspauskite pusės citrinos sultis, supilkite 3 šaukštus alyvuogių aliejaus, įdėkite šaukštą aštrių garstyčių ir išmaišykite.

REKLAMA

Gautu mišiniu suprieskoniuokite silkę. Bulvės jau turėjo išvirti. Nupjaukite vieną bulvės šoną (lyg tai būtų dangtelis). Nulupkite lupeną. Dabar kiekvienoje bulvėje atsargiai, su arbatiniu šaukšteliu, išskobkite vidų, kad būtų kur dėti įdarą.

REKLAMA

Į bulvės vidų dėkite įdarą, pačią bulvę apvoliokite žalumynuose.

REKLAMA

Receptas vaizdo įraše:

REKLAMA

Skanaus!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].