Skanus ir kvapnus patiekalas.

REKLAMA

Sudedamosios dalys:

  • Žiediniai kopūstai
  • Druska – pagal skonį

Tešlai:

REKLAMA
  • Kiaušiniai – 2 vnt.
  • Miltai
  • Druska, malti juodieji pipirai – pagal skonį

Padažui:

  • Majonezas
  • Česnakai pagal skonį

Gaminimo eiga:

REKLAMA
  1. Kopūstus išskirstykite žiedynais ir sudėkite į verdantį pasūdytą vandenį. Virkite apie 5 minutes.
  2. Išimkite virtus kopūstus ir palikite atvėsti.
  3. Tešlai išplakite kiaušinius su žiupsneliu druskos, pagal skonį įberkite maltų juodųjų pipirų ir šiek tiek šviežių krapų. Nedidelėmis porcijomis suberkite miltus. Tešla neturi būti per skysta.
  4. Kiekvieną žiedyną panardinkite į tešlą ir kepkite ant mažos ugnies iš visų pusių, kol apskrus.
  5. Padažui sumaišykite majonezą ir smulkintą česnaką.
  6. Žiedinius kopūstus patiekite su padažu.

Skanaus!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].