Skanus ir kvapnus patiekalas.
REKLAMA
Sudedamosios dalys:
- Žiediniai kopūstai
- Druska – pagal skonį
Tešlai:
REKLAMA
- Kiaušiniai – 2 vnt.
- Miltai
- Druska, malti juodieji pipirai – pagal skonį
Padažui:
- Majonezas
- Česnakai pagal skonį
Gaminimo eiga:
REKLAMA
- Kopūstus išskirstykite žiedynais ir sudėkite į verdantį pasūdytą vandenį. Virkite apie 5 minutes.
- Išimkite virtus kopūstus ir palikite atvėsti.
- Tešlai išplakite kiaušinius su žiupsneliu druskos, pagal skonį įberkite maltų juodųjų pipirų ir šiek tiek šviežių krapų. Nedidelėmis porcijomis suberkite miltus. Tešla neturi būti per skysta.
- Kiekvieną žiedyną panardinkite į tešlą ir kepkite ant mažos ugnies iš visų pusių, kol apskrus.
- Padažui sumaišykite majonezą ir smulkintą česnaką.
- Žiedinius kopūstus patiekite su padažu.
Skanaus!
REKLAMA
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].