Yra daug receptų, kaip paruošti vištienos krūtinėlę. Iš pirmo žvilgsnio ir šis būdas jums gali pasirodyti gana įprastas.

REKLAMA

Tačiau šiame straipsnyje sužinosite puikų virėjo triuką, kaip paruošti vištienos mėsą, kad ji būtų sultingesnė ir minkštesnė!

REKLAMA

Jums reikės:

  • Stiklinės, kurios tūris yra 200 ml
  • 500 g vištienos krūtinėlės
  • 2 svogūnų
  • 1,5 šaukšto sviesto
  • 400 g pievagrybių
  • 150 g tarkuoto sūrio

Padažui:

REKLAMA
  • 2 šaukštų paprastų miltų
  • 1,5 šaukšto sviesto
  • 1 indelio grietinės
  • Druskos
  • Prieskonių pagal skonį

Gaminimo eiga:

REKLAMA

Pirmiausia pasūdytame vandenyje išvirkite vištieną, kol ji suminkštės.

Tuo tarpu svogūną supjaustykite smulkiais gabalėliais ir pakepinkite svieste, kol pasidarys rudai auksinės spalvos.

REKLAMA

Grybus taip pat supjaustykite smulkiais gabalėliais ir apkepkite kartu su svogūnu.

Kad grybai būtų sultingi, troškinkite juos ant silpnos ugnies, uždengę dangčiu apie 10 minučių.

REKLAMA

Išvirtą mėsą supjaustykite kubeliais ir sumaišykite su grybais.

REKLAMA

Sausoje keptuvėje pakepinkite miltus.

Tada sumaišykite juos su sviestu.

REKLAMA

Kartu pakepinkite dar kelias minutes.

Supilkite grietinę ir gerai išmaišykite, kad neliktų gabalėlių.

REKLAMA

Suberkite grybus su mėsa ir sudėkite į mažą kepimo indą.

Pabarstykite tarkuotu sūriu.

REKLAMA

Kepkite 10-15 minučių, kad sūris išsilydytų.

REKLAMA

Viskas baigta!

Galite patiekti su savo mėgstamu garnyru.

Linkime gero skonio!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].