Puikiai tiks, kai norisi paiškylauti gamtoje, bet tam sutrukdo prastas oras!

REKLAMA

Sudėtis:

1,5 kg vištienos šlaunelių mėsos

REKLAMA

4 svogūnai

druska

REKLAMA

pipirai

50 ml acto (9 %)

REKLAMA

7 bulvės

Gaminimas:

Supjaustykite vištieną į mažus gabalėlius, sudėkite į dubenį. Svogūnus supjaustykite žiedais.

REKLAMA

Į dubenį su vištiena įberkite pipirų, druskos, sudėkite svogūnų žiedus, įpilkite acto. Sumaišykite ir palikite mėsą maždaug 1-2 valandas.

REKLAMA

Nulupkite bulves, supjaustykite žiedais ir išdėliokite ant kepimo skardos. Marinuotą mėsą pakaitomis su svogūnų žiedais užmaukite ant medinių iešmų.

REKLAMA

Iešmelius sudėkite į kepimo skardą, ant bulvių sluoksnio. Pašaukite į orkaitę ir kepkite maždaug 30 minučių.

REKLAMA

Kai iešmelių viršus apkeps, atsargiai juos apverksite, kad mėsa apkeptų iš visų pusių. Bulvės, įsigėrusios vištienos sulčių, bus labai skanios.

REKLAMA

Kai iškepa, ištraukiame ir mėgaujamės. Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].