Šį skanų desertą nėra sunku paruošti, o ir atrodo jis labai patrauklus.

REKLAMA

Jums reikės:

REKLAMA

150 g varškės

REKLAMA

250 g miltų

REKLAMA

3 šaukštų cukraus

REKLAMA

6 šaukštų augalinio aliejaus

REKLAMA

1 kiaušinio

REKLAMA

1 pakelio kepimo miltelių

REKLAMA

vanilės

REKLAMA

druskos

REKLAMA

Sumaišykite varškę su kiaušiniais ir cukrumi, įberkite druskos, vanilino ir augalinio aliejaus.

REKLAMA

Kepimo miltelius supilkite į miltus, sumaišykite ir sudėkite į varškės mišinį. Išmaišykite elastingą tešlą. Uždenkite rankšluosčiu ir palikite 15 minučių.

REKLAMA

Tuo tarpu paimkite tris vidutinius obuolius, nulupkite ir supjaustykite griežinėliais. Sumaišykite su 100 g cukraus su 1 valgomu šaukštu cinamono.

REKLAMA

Padalykite tešlą į dvi dalis, kiekvieną iš jų suminkykite į rutulį ir po to iškočiokite į apskritimus, kurų storis ne didesnis kaip 5 mm.

REKLAMA

Supjaustykite apskritimus į 8 vienodas dalis. Sudėkite įdarą ant plačiausios jų dalies ir vyniokite jį link siaurojo trikampio galo.

REKLAMA

Padarykite tą patį ir su antrąja tešlos dalimi. Galite sutepti gautus vokus su kiaušinio trynio bei pieno mišiniu, pabarstyti aguonų sėklomis arba sezamu.

REKLAMA

Kepkite įkaitintoje orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje, kol taps rusvi, apie 20-25 minučių.

Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].