Nepaisant savo paprastumo, vištienos sultinys yra nepaprastai skanus ir sveikas patiekalas, o priderinus jį prie kitų produktų – galima gauti ir labai sočius pietus ar vakarienę.

REKLAMA

Nepaisant to, sultinio skonį labai lengva sugadinti. Norėdami išgauti daugiau skonio, žmonės labai dažnai prideda įvairių prieskonių, ko daryti nereikėtų.

Taigi, ką reikėtų dėti į sultinį vietoje prieskonių?

REKLAMA

Pirmiausia reikėtų apsiriboti natūraliais ingredientais. Pavyzdžiui, sultiniui labai tinka: morkos, svogūnai, petražolės. Žinoma, visi ingredientai turi būti labai smulkiai supjaustyti.

Kitą kartą virdami sultinį pabandykite į jį nedėti prieskonių, o vietoje to naudoti aukščiau paminėtas daržoves – skirtumą tikrai pajusite.

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].