Šis patiekalas puikiai tinka ir pietums ar vakarienei, ir kaip užkandis. Išmėginkite!
REKLAMA
Sudėtis:
2 kiaušiniai
REKLAMA
250 g pievagrybių
1 svogūnas
REKLAMA
keli šaukštai augalinio aliejaus
druska pagal skonį
REKLAMA
malti juodieji pipirai pagal skonį
2 vištos krūtinėlės be odos ir kaulų
REKLAMA
2 šaukšteliai garstyčių
4 skiltelės česnako
REKLAMA
Gaminimas:
Kietai išvirkite kiaušinius ir atvėsinkite.
REKLAMA
Grybus ir svogūnus nulupkite, supjaustykite smulkiais kubeliais.
REKLAMA
Įkaitinkite dalį aliejaus keptuvėje ir pakepinkite pievagrybius bei svogūnus iki auksinės rudos spalvos. Pagardinkite druska ir pipirais.
REKLAMA
Vištienos krūtinėles perpjaukite per pusę, išmuškite ir pabarstykite druska bei pipirais. Kiekvieną dalį sutepkite ½ šaukštelio garstyčių ir pabarstykite viena pjaustyta česnako skiltele.
REKLAMA
Ant vištienos paskleiskite kiaušinių, grybų ir svogūnų mišinį. Susukite į ritinį, sutvirtinkite mediniais pagaliukais.
REKLAMA
Kepkite 40 minučių 200 ° C temperatūroje.
REKLAMA
Prieš patiekdami, išimkite pagaliukus.
REKLAMA
Skanaus!
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].