Šis patiekalas puikiai tinka ir pietums ar vakarienei, ir kaip užkandis. Išmėginkite!

REKLAMA

Sudėtis:

2 kiaušiniai

REKLAMA

250 g pievagrybių

1 svogūnas

REKLAMA

keli šaukštai augalinio aliejaus

druska pagal skonį

REKLAMA

malti juodieji pipirai pagal skonį

2 vištos krūtinėlės be odos ir kaulų

REKLAMA

2 šaukšteliai garstyčių

4 skiltelės česnako

REKLAMA

Gaminimas:

Kietai išvirkite kiaušinius ir atvėsinkite.

REKLAMA

Grybus ir svogūnus nulupkite, supjaustykite smulkiais kubeliais.

REKLAMA

Įkaitinkite dalį aliejaus keptuvėje ir pakepinkite pievagrybius bei svogūnus iki auksinės rudos spalvos. Pagardinkite druska ir pipirais.

REKLAMA

Vištienos krūtinėles perpjaukite per pusę, išmuškite ir pabarstykite druska bei pipirais. Kiekvieną dalį sutepkite ½ šaukštelio garstyčių ir pabarstykite viena pjaustyta česnako skiltele.

REKLAMA

Ant vištienos paskleiskite kiaušinių, grybų ir svogūnų mišinį. Susukite į ritinį, sutvirtinkite mediniais pagaliukais.

REKLAMA

Kepkite 40 minučių 200 ° C temperatūroje.

REKLAMA

Prieš patiekdami, išimkite pagaliukus.

REKLAMA

Skanaus!

Šaltinis

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].