Šis receptas mano šeimai patinka, tai paprastas ir greitas vištienos ir daržovių delikatesas.

REKLAMA

Šį receptą jums radome „YouTube“ kanale.

Jums reikės:

REKLAMA
  • vištienos krūtinėlės 700 g (2 vnt.)
  • miltų 4-5 šaukštų;
  • svogūno 1 vnt.;
  • pipirų ir druskos;
  • grietinės 3 šaukštų;
  • kiaušinio 1 vnt.;
  • augalinio aliejaus 2 šaukštų;
  • žalumynų pagal skonį.

Gaminimo eiga:

Nuplaukite, nusausinkite ir smulkiai supjaustykite vištienos krūtinėlę.

REKLAMA

REKLAMA

Smulkiai supjaustykite svogūną, taip pat susmulkinkite pasirinktas žoleles.

REKLAMA

Į mėsą suberkite smulkintą svogūną, kiaušinį, įberkite druskos ir pipirų.

REKLAMA

Pagardinkite prieskoniais, gerai išmaišykite.

Įpilkite grietinės ir dar kartą viską gerai išmaišykite.

REKLAMA

Galiausiai į mišinį įberkite miltų, tačiau būkite atsargūs, kad jų nebūtų per daug, kitaip blynai bus per daug kieti.

REKLAMA

Suformuokite blynelius ir kepkite augaliniame aliejuje iš abiejų pusių iki auksinės spalvos.

REKLAMA

Patiekite su savo mėgstamu garnyru.

REKLAMA

Viskas paruošta.

REKLAMA

Linkime gero skonio!

REKLAMA

Taip pat rekomenduoju pabandyti mėsą sumaišyti ne su miltais, o su krakmolu ir prieš kepant, maždaug 1 valandai, įdėti į šaldytuvą. Šiuo atveju, kepama mėsa nepraras natūralių sulčių.

Vaizdo medžiaga:

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].