Širdis ir skonio receptoriai tiesiog šokinės iš džiaugsmo, kai paragausite vištienos, paruoštos pagal šį receptą!
REKLAMA
Sudėtis:
1 šaukštas rudojo cukraus
1 šaukštelis džiovintų česnakų
REKLAMA
1 šaukštelis maltų paprikų
1 šaukštelis druskos
REKLAMA
1 šaukštelis maltų juodųjų pipirų
keli šaukštai alyvuogių aliejaus
REKLAMA
4 vištienos krūtinėlės puselės be odos ir kaulo
1 citrina
REKLAMA
kelios čiobrelių šakelės
Gaminimas:
Sumaišykite cukrų, džiovintą česnaką, papriką, druską ir pipirus.
REKLAMA
Ant krūtinėlių užpilkite aliejaus ir iš visų pusių įtrinkite gautu mišiniu.
REKLAMA
Citriną supjaustykite plonais apskritimais ir sudėkite į kepimo formą su čiobreliais.
REKLAMA
Ant viršaus sudėkite vištieną. Kepkite apie 25 minutes 190 ° C temperatūroje.
REKLAMA
Išimkite formą iš orkaitės ir uždenkite folija 5–10 minučių.
REKLAMA
Skanaus!
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].