Širdis ir skonio receptoriai tiesiog šokinės iš džiaugsmo, kai paragausite vištienos, paruoštos pagal šį receptą!

REKLAMA

Sudėtis:

1 šaukštas rudojo cukraus

1 šaukštelis džiovintų česnakų

REKLAMA

1 šaukštelis maltų paprikų

1 šaukštelis druskos

REKLAMA

1 šaukštelis maltų juodųjų pipirų

keli šaukštai alyvuogių aliejaus

REKLAMA

4 vištienos krūtinėlės puselės be odos ir kaulo

1 citrina

REKLAMA

kelios čiobrelių šakelės

Gaminimas:

Sumaišykite cukrų, džiovintą česnaką, papriką, druską ir pipirus.

REKLAMA

Ant krūtinėlių užpilkite aliejaus ir iš visų pusių įtrinkite gautu mišiniu.

REKLAMA

Citriną supjaustykite plonais apskritimais ir sudėkite į kepimo formą su čiobreliais.

REKLAMA

Ant viršaus sudėkite vištieną. Kepkite apie 25 minutes 190 ° C temperatūroje.

REKLAMA

Išimkite formą iš orkaitės ir uždenkite folija 5–10 minučių.

REKLAMA

Skanaus!

Šaltinis

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].