Puikus receptas, kaip paruošti sultingą vištienos krūtinėlę su grybais ir česnaku, kreminiame grietinėlės padaže.

REKLAMA

Puikūs pietūs tiek šventinei progai, tiek įprastai dienai! Paruošimas užtrunka vos kelias minutes, o su šia vaizdo įrašo pagalba galėsite tai padaryti lengvai ir greitai.

REKLAMA

Jums reikės:

  • Vištienos krūtinėlės – 300 g
  • Grybų (pievagrybių) – 250 g
  • Sviesto – 30 g
  • Grietinėlės – 150 g (riebalų kiekis turi būti ne mažesnis kaip 30–33%)
  • Vandens – 50 g
  • Česnako – 1 skiltelės
  • Petražolių
  • Aliejaus

Gaminimo eiga:

REKLAMA

Vištienos krūtinėlę supjaustykite griežinėliais ir pagardinkite druska bei pipirais.

REKLAMA

Paruoškite keptuvę, įpilkite šiek tiek aliejaus ir maždaug šaukštelį sviesto.

REKLAMA

Sudėkite vištienos krūtinėlę ir ją apkepkite iš abiejų pusių.

REKLAMA

Tada išimkite vištienos krūtinėlę ir į tą pačią keptuvę suberkite supjaustytus grybus ir pakepinkite.

REKLAMA

Supilkite grietinėlę, įdėkite likusį sviestą ir galiausiai įpilkite vandens.

Pagardinkite druska ir pipirais.

REKLAMA

Leiskite užvirti ir vėl sudėkite vištienos krūtinėlę.

REKLAMA

REKLAMA

Palikite taip troškintis keletą minučių.

REKLAMA

Pačioje pabaigoje suberkite supjaustytą česnaką, o kai padažas sutirštės, galėsite patiekti ant stalo!

REKLAMA

Gero apetito!

Vaizdo medžiaga:

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].